Budincă De Pâine Cu Ceapă
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 362 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână vidalia, pâine, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Pâine Cu Ceapă Franceză, Budincă de pâine cu cârnați și ceapă caramelizată, și Budincă de pâine cu ceapă de primăvară și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați felii de ceapă (păstrați feliile intacte); gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Combinați laptele, sarea, cimbrul, piperul și ouăle într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Adăugați cuburile de pâine și 1/2 cană de brânză; aruncați bine amestecul.
Așezați amestecul de pâine într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați feliile de ceapă deasupra amestecului de pâine.
Se presară cu 1/4 cană de brânză.
Coaceți la 425 25 de minute sau până când este setat și auriu.