Budincă de pâine cu caise cu sos de Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu caise cu sos de Caramel. Această rețetă servește 12 și costă 2,68 USD pe porție. O porție conține 763 calorii, 9g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână nucșoară, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budincă de pâine cu sos de Caramel sărat, și Budincă de pâine de dovleac cu sos de Caramel.
Instrucțiuni
Se fierbe Grand Marnier și 1/4 cană de apă în cratiță medie grea 5 minute. Se răcește complet amestecul.
Bateți Grand Marnier-amestec de apă, smântână, ouă, zahăr, vanilie și nucșoară într-un castron mare pentru a amesteca.
Așezați bucăți de croissant în vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci; adăugați caise și aruncați pentru a combina.
Se toarnă cremă peste amestecul de croissant-caise, apăsând ușor cu spatula de cauciuc, astfel încât bucățile de croissant și caise să fie acoperite uniform.
Lăsați să stea 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Așezați vasul într-o tigaie mai mare.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a veni cu 1 inch în sus pe laturile vasului de copt.
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când budinca de pâine este maro aurie deasupra și fermă la atingere, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Scoateți cu grijă budinca de pâine din cuptor și din Baia de apă; se răcește ușor.
Stropiți budinca de pâine cu sos de Caramel, dacă doriți, și serviți cald.