Budincă de pâine cu caise cu sos de Caramel

Budincă de pâine cu caise cu sos de Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu caise cu sos de Caramel. Această rețetă servește 12 și costă 2,68 USD pe porție. O porție conține 763 calorii, 9g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână nucșoară, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, Budincă de pâine cu sos de Caramel sărat, și Budincă de pâine de dovleac cu sos de Caramel.

Instrucțiuni

1
Se fierbe Grand Marnier și 1/4 cană de apă în cratiță medie grea 5 minute. Se răcește complet amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți Grand Marnier-amestec de apă, smântână, ouă, zahăr, vanilie și nucșoară într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați bucăți de croissant în vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci; adăugați caise și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Se toarnă cremă peste amestecul de croissant-caise, apăsând ușor cu spatula de cauciuc, astfel încât bucățile de croissant și caise să fie acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
CaiseCaise
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Lăsați să stea 20 de minute.
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Așezați vasul într-o tigaie mai mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a veni cu 1 inch în sus pe laturile vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când budinca de pâine este maro aurie deasupra și fermă la atingere, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Scoateți cu grijă budinca de pâine din cuptor și din Baia de apă; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
11
Stropiți budinca de pâine cu sos de Caramel, dacă doriți, și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
PâinePâine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista