Budincă De Pâine Cu Brânză Bandito Chile
Budinca de pâine cu brânză Bandito Chile este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți frunze de coriandru, pâine, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cu Brânză Bandito Chile, Budincă De Pâine Cu Ciocolată Chile, și Hatch Chile Brânză Pâine.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch.
Așezați 12 căni cuburi ușor ambalate într-un singur strat pe un suport de sârmă pe o foaie de copt și așezați-l pe raftul de jos cuptor. Rezervați orice pâine rămasă pentru o altă utilizare.
Tăiați ardeiul pe lungime în fâșii de 1 inch, îndepărtând semințele și pulpa.
Așezați fâșii de piper, cu pielea în sus, pe o altă foaie de copt și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Așezați ardeii pe raftul de sus în cuptor. Ardeți ardeii și pâinea în cuptor în același timp, verificând ardeii la fiecare 30 de secunde începând cu 3 minute.
Scoateți ardeii din cuptor când sunt ușor rumeniți.
Scoateți cuburile de pâine din cuptor.
Radeți brânzeturile pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Aruncați cubulețe de pâine cu brânzeturi, ceapă și cilantro într-un bol mare de amestecare.
Folosind o strecurătoare cu plasă fină, strecurați salsa, separând lichidul de solide.
Combinați solidele drenate din salsa, ouă, lapte și chimen. Aruncați amestecul de ouă cu amestecul de pâine, asigurându-vă că toate cuburile de pâine sunt saturate.
Înveliți un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de pâine în vas și coaceți, neacoperit, 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc ușor și aproape se așează în centru.
În timp ce budinca de pâine se gătește, combinați lichidul rezervat din salsa, smântână, pastă de roșii și fâșii de ardei roșu prăjite într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Scoateți budinca de pâine din cuptor, tăiați-o în pătrate și stropiți cu sos de smântână.