Budinca de pâine cu brioșă de rubarbă și ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 347 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, fasole de vanilie, frișcă grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Paine Brioche, Budincă De Pâine Brioche Cu Banane, și Budinca De Paine Brioche Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți conservele și 1/2 cană de apă într-o tigaie mare și grea, peste mediu, până când conservele se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
2
Presărați ghimbirul și coaja de portocală. Împrăștiați rubarba uniform în tigaie. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional foarte ușor, până când rubarba este ușor fragedă, dar încă intactă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Rubarbă
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă amestecul într-un set mare de sită peste o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
4
Lăsați să se scurgă 15 minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți fructele și siropul separat și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Sirop
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți zahărul și ouăle într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Puneți laptele și smântâna într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Se aduce la foc mic la foc mediu. Adăugați treptat amestecul de smântână fierbinte în amestecul de ouă, amestecând cremă pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Cremă
Cremă
Semințe
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
4
Unt 13 x 9 x 2-inch oval vas de copt. Aranjați suficiente felii de pâine în vas pentru a acoperi fundul (unele spații vor rămâne între felii). Lingurați jumătate de rubarbă uniform. Repetați cu pâine și rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Unt
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se toarnă cremă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
6
Așezați vasul de copt în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți budinca până când este așezată în centru, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lăsați să stea în baie de apă 30 de minute; elimina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
11
Se fierbe siropul rezervat până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
12
Periați blatul de budincă cu niște sirop de rubarbă. Puneți budinca caldă înbowls; top cu sirop și frișcă.