Budincă de pâine cu banane
Budinca de pâine cu banane este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 6 porții. O porție conține 237 de calorii , 6 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 46 de bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, unt, extract de vanilie și amidon de porumb. Funcționează bine ca desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 35% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Budinca de pâine cu banane Foster , Budinca de banane la cuptor cu sos de rom și Prajitura de budincă de banane și ciocolată .
Instrucțiuni
Puneți cuburile de pâine într-un recipient de 2 litri uns. caserolă; se toarnă unt peste și se amestecă pentru a acoperi. Într-un castron mediu, bate ușor ouăle; adăugați lapte, zahăr, vanilie, scorțișoară, nucșoară și sare. Se amestecă bananele.
Se toarnă peste cuburi de pâine și se amestecă pentru a se acoperi.
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Între timp, pentru sos, topește untul într-o cratiță mică.
Combinați zahărul și amidonul de porumb; se adauga la unt. Se amestecă laptele și siropul de porumb. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Serviți sosul cald peste budincă caldă.