Budincă De Pâine Cu Banane
Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 740 calorii, 12g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, sare, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Budincă De Pâine Cu Banane, Budincă De Pâine Cu Banane, și Budincă De Pâine Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și 1/4 linguriță sare. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați 2 ouă, pe rând, bătând bine și răzuind partea bolului după fiecare adăugare. Bateți bananele până se amestecă bine. La viteză mică, adăugați treptat amestecul de făină, bătând doar până se combină.
Se toarnă în vasul de copt.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește ușor, aproximativ 15 minute.
Tăiați pâinea cu banane în cuburi de 1 inch.
Așezați cuburile într-un singur strat pe foaia de cookie-uri ungreased. Reveniți la cuptor; prăjiți cuburi de 15 până la 20 de minute, rotind o dată sau de două ori, până când se usucă ușor.
Așezați cuburi uscate în vas de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) sau 6 ramekine individuale. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză medie până când este netedă și cremoasă. La viteză mică, bateți în jumătate și jumătate.
Adăugați vanilie, sare și 3 ouă; bate până aproape neted.
Se toarnă cremă uniform peste cuburi de pâine în vas. Cuburile ar trebui să fie complet înmuiate de cremă; dacă nu, folosiți lingura pentru a apăsa cuburile în cremă.
Coaceți 35 până la 50 de minute sau până când crema este setată.
Se presara partea de sus a budinca de paine cu zahar pudra.
Tăiați în pătrate; serviți cald.