Budincă De Pâine Bourbon
Budinca de pâine Bourbon este o vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 433 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, jumătate și jumătate, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budincă de pâine cu dovleac Bourbon cu sos Bourbon, Budincă de pâine Bourbon din New Orleans cu sos Bourbon, și Budincă De Pâine Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci și puneți brioșa cubată în el.
Se presară cu nuci pecan.
Bateți împreună jumătate și jumătate, laptele, ouăle, untul,zahărul brun, bourbonul, vanilia, scorțișoara, sarea și nucșoara într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de cremă peste pâinea din vasul de copt, dând pâinii un amestec pentru a vă asigura că este acoperită.
Lăsați budinca să stea 1 oră, astfel încât pâinea să poată absorbi complet laptele.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Odată ce este gata, puneți vasulîn cuptor și coaceți timp de 50 de minute, sau până se umflă și se fixează.
Scoateți și lăsați să stea cu 10 minute înainte de servire. Acest lucru este absolut minunat atunci când este servit cu niște frișcă proaspătă.
Mixt Greens (cu Andrew Swallow) și, cu Guy Fieri: mese, Drive-in-uri și scufundări; mai multe mese, Drive-In-uri și scufundări; și mâncare Guy Fieri.