Budincă De Pâine
Budinca de pâine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 355 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, lapte qt, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, Budincă de pâine Malteză ( folosind pâine veche), și budinca de unt de pâine , cum se face budinca de unt de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sos Bourbon: într-o cratiță, topiți untul; adăugați zahăr și ou, amestecând pentru a se amesteca bine. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa amestecul. (Nu lăsați să fiarbă sau se poate coagula.)
Bateți în bourbon după gust.
Bateți înainte de servire. Sosul trebuie să fie moale, cremos și neted.Budincă de pâine: 1 Preîncălziți cuptorul la 350 F. 2 înmuiați pâinea în lapte într-un bol mare de amestecare. Apăsați cu mâinile până se amestecă bine și tot laptele este absorbit. Într-un castron separat, bateți ouăle, zahărul, vanilia și condimentele împreună. Se amestecă ușor în amestecul de pâine. Amestecați ușor stafidele în amestec.3
Se toarnă unt în fundul unei tigaie de copt de 9x13 inch. Înveliți bine fundul și părțile laterale ale tigaiei cu untul.
Se toarnă amestecul de pâine și se coace la 350 de litri F timp de 35-45 de minute, până se fixează. Budinca se face atunci când marginile încep să se rumenească puțin și se îndepărtează de marginea tigaiei. Se poate face, de asemenea, în ramekins individuale.
Se servește cu sos de whisky bourbon pe lateral; se toarnă după gust. Cel mai bun proaspăt și mâncat în ziua în care este făcut.