Budincă de prune și migdale

Budincă de prune și migdale
Budinca de prune și migdale este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 419 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de migdale măcinate, scorțișoară, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Budinca De Prune, Parfaits De Budincă De Prune, și Budinca de prune a piratului sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați prunele, scorțișoara, coaja de lămâie și țuica, dacă folosiți, împreună într-un castron, apoi lăsați la macerat în timp ce faceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți untul și zahărul cu un tel electric până când sunt palide și pufoase, adăugați ouăle pe rând, apoi introduceți făina și migdalele măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se amestecă până se combină complet.
5
Răsturnați fructele într-un vas de copt superficial cu unt, lingurați peste aluatul de tort, apoi presărați peste migdalele fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți timp de 35-40 de minute până se rumenesc și se fierbe. Testați dacă budinca este gata introducând o frigăruie. Dacă iese curat, budinca este gata; dacă există ceva aluat pe frigărui, atunci mai dă-i câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți din cuptor și serviți cald cu cremă coagulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă CoagulatăCremă Coagulată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista