Budincă De Plăcintă Cu Dovleac
O porție conține 286 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 6 linguri de zahăr și 2 linguri de amidon de porumb într-o cratiță medie la foc mediu.
Combinați laptele și oul, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de zahăr, amestecând constant și aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Combinați dovleacul și următoarele 4 ingrediente (prin nucșoară măcinată) într-un castron, amestecând bine. Adăugați încet amestecul de dovleac în amestecul de lapte, amestecând constant.
Puneți tigaia la foc mic și gătiți timp de 3 minute sau până când se încălzește bine, amestecând continuu (nu fierbeți). Împărțiți budinca uniform între 4 boluri de desert și acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Chill.
Tapetați o foaie de copt cu folie și acoperiți folia cu spray de gătit.
Așezați restul de 2 linguri de zahăr, nuci și o picătură de sare într-o tigaie mică antiaderentă; gatiti la foc mic pana cand zaharul se dizolva si este auriu (aproximativ 3 minute), amestecand frecvent pentru a acoperi nucile.
Transferați amestecul pe foaia de copt pregătită și răciți complet. Tăiați grosolan nucile.
Puneți crema într-un castron. Bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Completați fiecare porție cu 2 linguri de frișcă și aproximativ 1 lingură de nuci.