Budincă De Pește (Fiskegrot)

Budincă De Pește (Fiskegrot)
O porție conține 384 calorii, 38g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $3.55 pe portie. Dacă aveți la îndemână unt, sare, smântână caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Food.com are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Pește calcan în sos de roșii (pește pane ), și Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista