Budincă De Ouă

Budincă De Ouă
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, budinca de ouă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 188 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Budincă de pâine cu Croissant de ouă cu sirop de ouă de Caramel, Budincă De Ouă, și Budincă De Orez Cu Ouă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, amidonul de porumb și zahărul într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 1/4 cană de lapte în amestecul de făină și amestecați până se omogenizează. Într-o altă cratiță, opărește restul de 2 3/4 căni de lapte; se adaugă la amestecul de făină. Gatiti si amestecati amestecul la foc mediu-mic; nu lăsați să fiarbă. Într-un castron bateți gălbenușurile; scoateți 1/2 cană amestec fierbinte și adăugați la gălbenușuri pentru a le tempera; se amestecă bine și se întoarce în oală. Continuați să gătiți la foc mic încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se ia de pe foc; se adaugă unt și vanilie. Îndoiți bine albușurile de ou în amestecul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
4
Așezați în feluri de mâncare individuale cu cremă sau într-un singur castron, presărați nucșoară proaspăt rasă și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista