Budinca de orez Scandinavă cu migdale prăjite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 219 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 62 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, cardamom măcinat, orez brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Orez sălbatic cu Shiitakes și migdale prăjite, Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite, și Orez prăjit cu creveți și Broccoli cu migdale prăjite.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul și laptele într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute, amestecând ocazional, până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Combinați oul și următoarele 5 ingrediente. Se amestecă aproximativ 1 cană amestec de orez fierbinte în amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ouă
3
Adăugați la amestecul fierbinte rămas în tigaie și gătiți 5 minute, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă. Se amestecă stafidele.