Budincă De Orez Italiană (Arborio)
Rețeta italiană (Arborio) Budinca de orez este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest desert are 318 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, zahăr, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Budinca De Orez Arborio, Budinca De Orez Arborio, și Budinca De Orez Arborio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare; adăugați orez, unt și sare.
Așezați un capac pe cratiță, reduceți focul la mediu-mic și gătiți orezul la foc mic până când orezul este fraged și umezeala este absorbită în cea mai mare parte, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă jumătate și jumătate și zahărul în orez până se dizolvă zahărul; adăugați băț de scorțișoară și coaja de lămâie. Aduceți amestecul la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Așezați un castron mare din oțel inoxidabil deasupra unei oale cu apă clocotită.
Se toarnă amestecul de orez în partea superioară a cazanului dublu și se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 45 de minute.
Se toarnă budinca de orez într-un vas de servit.
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară și coaja de lămâie din budincă; lăsați să se răcească ușor înainte de a garni cu scorțișoară pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.