Budincă de orez cu stafide cu rom
Budinca de orez cu stafide cu rom ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 371 de calorii. Această rețetă servește 8. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți zahăr, jumătate și jumătate, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Budinca de orez cu stafide cu rom, budinca de orez cu stafide cu rom și budinca de orez cu stafide cu rom sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-un castron mic, combinați stafidele și romul. Pus deoparte.
Combinați orezul și sarea cu 1 1/2 cană de apă într-o cratiță de oțel inoxidabil cu fund mediu greu. Se aduce la fierbere, se amestecă o dată și se fierbe, acoperit, la foc mic, timp de 8 până la 9 minute, până când cea mai mare parte a apei este absorbită. (Dacă aragazul este foarte fierbinte, trageți tigaia pe jumătate de pe arzător.)
Se amestecă 4 căni de jumătate și jumătate și zahăr și se aduce la fierbere. Se fierbe neacoperit timp de 25 de minute, până când orezul este foarte moale. Amestecați des, mai ales spre final. Amestecați încet oul bătut și continuați să gătiți timp de 1 minut. Pe foc, adăugați ceașca rămasă de jumătate și jumătate, vanilia și stafidele cu orice rom rămas. Amesteca bine.
Se toarnă într-un castron și se pune o bucată de folie de plastic direct deasupra budincii pentru a preveni formarea pielii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budincă de orez în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.