Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos-Mango

Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos-Mango
Budinca de orez cu nucă de Cocos-Mango ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 762 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 61 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă de orez cu nucă de cocos cu Mango, Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos Cu Mango, și Budincă de orez cu Mango și nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă să fiarbă în cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați orez și 1/2 linguriță sare și fierbeți la foc mediu, amestecând din când în când, până când orezul este fraged și cremos, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă 1 1/2 căni de zahăr și lapte de cocos. Fierbeti, amestecand din cand in cand, pana se ingroasa orezul, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Transferați budinca de orez într-un vas mare de copt și răciți complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Odată ce budinca de orez este răcită, bateți smântâna, rămânând 2 linguri de zahăr și vanilie până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute. Îndoiți frisca și mango în budincă de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se servește răcit.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista