Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos-Mango
Budinca de orez cu nucă de Cocos-Mango ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 762 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 61 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă de orez cu nucă de cocos cu Mango, Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos Cu Mango, și Budincă de orez cu Mango și nucă de cocos.
Instrucțiuni
Aduceți apă să fiarbă în cratiță mare.
Adăugați orez și 1/2 linguriță sare și fierbeți la foc mediu, amestecând din când în când, până când orezul este fraged și cremos, 15 până la 20 de minute.
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă 1 1/2 căni de zahăr și lapte de cocos. Fierbeti, amestecand din cand in cand, pana se ingroasa orezul, aproximativ 15 minute.
Transferați budinca de orez într-un vas mare de copt și răciți complet, aproximativ 30 de minute.
Odată ce budinca de orez este răcită, bateți smântâna, rămânând 2 linguri de zahăr și vanilie până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute. Îndoiți frisca și mango în budincă de orez.