Budincă de orez cu mandarină (Sabor a Mandarina Arroz con Leche)

Budincă de orez cu mandarină (Sabor a Mandarina Arroz con Leche)
Dacă $1.19 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de orez cu mandarină (Sabor a Mandarinan Arroz con Leche) ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 541 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 86 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, orez, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Arroz con Leche (budincă de orez), Arroz Con Leche (Budincă De Orez), și Arroz con Leche (budincă de orez mexicană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mare, combinați orezul, apa și sarea și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați coaja de mandarină, bețișoarele de scorțișoară și reduceți focul la mediu-mic și gătiți neacoperit, amestecând o dată sau de două ori, până când orezul este fraged, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
MandarinăMandarină
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Scoateți coaja de mandarină și bețișoarele de scorțișoară. Într-un castron mediu amestecați laptele, vanilia și laptele condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
MandarinăMandarină
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se toarnă amestecul peste orez, se amestecă și se reduce focul la minim. Gatiti aproximativ 20 de minute mai mult amestecand ocazional.Se lasă deoparte să se răcească ușor sau se dă la frigider. Budinca de orez poate fi servită caldă, la temperatura camerei sau rece. Pentru a servi: lingurați budinca de orez în boluri și garnisiți cu coajă de mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista