Budincă de orez cu dovleac
Budinca de orez cu dovleac este un desert care servește 2. O porție conține 846 de calorii , 27 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 5,79 USD per porție , această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, piure de dovleac, lapte degresat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 98% , acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca de orez cu dovleac , Budinca de orez cu dovleac și Budinca de orez cu dovleac .
Instrucțiuni
Se aduce apa la fiert intr-o cratita la foc mare si se adauga orezul. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, neacoperit, timp de 7 minute; se scurge bine.
Folosind aceeași cratiță, aduceți laptele la fiert la foc mediu-mare. Se amestecă orezul, boabele de vanilie și sarea. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând des, până când orezul este foarte moale și absoarbe cea mai mare parte a laptelui, 15 până la 18 minute.
Luați tigaia de pe foc, aruncați boabele de vanilie și adăugați zahărul.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 2 litri.
Turnați jumătate din amestecul de budincă de orez într-un castron mare.
Adăugați piureul de dovleac, scorțișoară măcinată, ghimbir măcinat și nucșoară măcinată. Pune budinca de orez cu dovleac în vasul de copt pregătit.
Amestecați stafidele în amestecul de budincă de orez rămas și puneți-o cu lingura peste budinca de orez cu dovleac.
Coaceți, neacoperit, până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Se serveste cald, stropite cu scortisoara daca se doreste.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Budinca funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "