Budincă de orez cremoasă cu prune înăbușite
Budinca de orez cremoasă cu prune înăbușite ia în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 859 calorii, 12g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, smântână dublă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca De Orez Cremos, Budinca De Orez Cremos, și Budinca De Orez Cremos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Aduceți portul și vinul la fiert într-o tigaie, cu scorțișoară și anason stelat. Reduceți la jumătate, apoi adăugați mierea, coaja de portocală și sucul.
Se toarnă lichidul peste jumătățile de prune într-o formă de prăjire, se acoperă cu pergament de copt umed și se braconează foarte ușor în cuptor timp de 30 de minute până se înmoaie, dar nu explodează. Lăsați să se răcească în lichid, îndepărtând ușor pielea dacă doriți, dar nu este necesar.
Între timp, faceți budinca de orez.
Puneți laptele, smântâna, păstaia de vanilie, bățul de scorțișoară și zahărul într-o tigaie. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se lasă la infuzat 1 min.
Puneți tigaia înapoi pe foc, turnați orezul și amestecați. Se fierbe timp de 40 de minute, amestecând frecvent, până când orezul este moale.
Se ia de pe foc și se menține cald. Când este gata de servit, îndepărtați păstăia de vanilie și scorțișoara. Se amestecă untul și mascarpone. Lingurați în căni sau boluri mari de cafea și acoperiți cu unele dintre prunele înăbușite.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budinca de orez. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.