Budincă de orez Cardamom cu fistic și Caramel
Budinca de orez Cardamom cu fistic și Caramel este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez aborio, lapte, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1428 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Orez Parfumată Cu Fistic (Kheerni), Budincă de orez cu fistic, stafide și șofran, și Budinca De Orez Cu Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți budinca de orez: folosind un bici și un bol bine răcit bici ceașcă ceașcă grea până se formează vârfuri moi. Puneți deoparte la frigider.
Combinați sarea de orez și suficientă apă pentru a acoperi orezul cu aproximativ centimetru-inch într-o tigaie mare cu sos cu fund greu. Aduceți doar la fierbere, apoi strecurați orezul într-o sită cu ochiuri fine. Întoarceți orezul în aceeași cratiță, adăugați lapte, fasole de vanilie, păstăi de cardamom, 2 linguri de zahăr și o altă cană de smântână grea. Puneți amestecul la foc mic și gătiți până când orezul este al dente și lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 12 minute.
Combinați restul de 1 cană de zahăr și o cană de apă într-o cratiță mică.
Se încălzește amestecul la foc mic, amestecând ocazional până când zahărul se dizolvă complet. Ridicați focul la mediu și gătiți fără a amesteca până când siropul capătă o culoare bogată de caramel. .
Scoateți tigaia de pe foc adăugați restul de apă de la km, 3/4 cană smântână și sare de mare. Se poate stropi, așa că vă rugăm să fiți atenți.
Se transferă într-un ulcior mic și se lasă deoparte să se răcească completely.To serviți: aduceți budinca din frigider. Turnați ușor suficient sos de caramel pentru a acoperi suprafața (sau după gust).