Budincă De Nucă De Cocos Cu Banane
Banana Budinca de nucă de cocos este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan desert. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați banane, garnisiți dacă doriți: ghimbir cristalizat, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bananan Și Budincă De Nucă De Cocos, Banana-Nucă De Cocos Ramen Budinca, și Smoothie Cu Budincă De Banane-Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic se înmoaie tapioca în apă caldă pentru a acoperi 1 oră.
În timp ce tapioca se înmoaie, într-o cratiță mică gătiți lapte de nucă de cocos, ghimbir și zahăr la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să stea 10 minute.
Scurgeți tapioca. Cojiți bananele și sfertul pe lungime.
Tăiați sferturile în bucăți de 1/2 inch.
Încălziți amestecul de lapte de nucă de cocos la foc mic și amestecați ușor tapioca și bananele. Gatiti budinca, amestecand (aveti grija sa nu spargeti bananele), pana cand se ingroasa usor si bananele sunt incalzite, aproximativ 5 minute, si se racesc. Împărțiți budinca între 6 ramekine și răcoriți, acoperiți, până la frig.
Garnisiți budinca cu ghimbir cristalizat.