Budincă De Nucă De Cocos Cu Banane

Budincă De Nucă De Cocos Cu Banane
Banana Budinca de nucă de cocos este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan desert. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați banane, garnisiți dacă doriți: ghimbir cristalizat, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bananan Și Budincă De Nucă De Cocos, Banana-Nucă De Cocos Ramen Budinca, și Smoothie Cu Budincă De Banane-Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic se înmoaie tapioca în apă caldă pentru a acoperi 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
În timp ce tapioca se înmoaie, într-o cratiță mică gătiți lapte de nucă de cocos, ghimbir și zahăr la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
TapiocaTapioca
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți tapioca. Cojiți bananele și sfertul pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
TapiocaTapioca
5
Tăiați sferturile în bucăți de 1/2 inch.
6
Încălziți amestecul de lapte de nucă de cocos la foc mic și amestecați ușor tapioca și bananele. Gatiti budinca, amestecand (aveti grija sa nu spargeti bananele), pana cand se ingroasa usor si bananele sunt incalzite, aproximativ 5 minute, si se racesc. Împărțiți budinca între 6 ramekine și răcoriți, acoperiți, până la frig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
(carton Bloc)(carton Bloc)
TapiocaTapioca
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Garnisiți budinca cu ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista