Budincă De Lămâie Cremoasă De Modă Veche

Budincă De Lămâie Cremoasă De Modă Veche
Budinca de lamaie cremoasă de modă veche este o vegetarian desert. Această rețetă servește 6. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 295 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zahărul, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budinca De Orez Cremos De Modă Veche, Budinca De Banane De Modă Veche, și Budinca De Ciocolată De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați ouăle pentru a le amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, amestecați zahărul, amidonul de porumb și făina. Se amestecă laptele de unt, apoi se pune amestecul la foc mediu și se amestecă des până se fierbe, 10 până la 12 minute. Continuați să fierbeți, amestecând des, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Bateți jumătate din amestecul de zară în ouă, apoi întoarceți-le pe ambele în tigaie, împreună cu coaja de lămâie, sucul de lămâie și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Lapte BătutLapte Bătut
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Bateți la foc mediu-mic până când budinca ajunge la 160 pe un termometru citit instantaneu și înveliți foarte gros o lingură, 4 până la 6 minute; nu fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
5
Lingurați budinca în boluri sau pahare rezistente la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Serviți cald sau rece, cu frișcă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista