Budinca de lamaie cremoasă de modă veche este o vegetarian desert. Această rețetă servește 6. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 295 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zahărul, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Budinca De Orez Cremos De Modă Veche, Budinca De Banane De Modă Veche, și Budinca De Ciocolată De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați ouăle pentru a le amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, amestecați zahărul, amidonul de porumb și făina. Se amestecă laptele de unt, apoi se pune amestecul la foc mediu și se amestecă des până se fierbe, 10 până la 12 minute. Continuați să fierbeți, amestecând des, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți jumătate din amestecul de zară în ouă, apoi întoarceți-le pe ambele în tigaie, împreună cu coaja de lămâie, sucul de lămâie și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Lapte Bătut
Coaja De Lamaie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
4
Bateți la foc mediu-mic până când budinca ajunge la 160 pe un termometru citit instantaneu și înveliți foarte gros o lingură, 4 până la 6 minute; nu fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Bateti
5
Lingurați budinca în boluri sau pahare rezistente la căldură.