Budincă De Grădină De Vară
Budinca de grădină de vară necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 311 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, porumb tăiat din știulet, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă De Grădină De Vară, Gradina De Vara Guacamole, și Summer Garden Medley pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Apăsați dovleceii între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate. Pune deoparte.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa și usturoiul; se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați porumb și morcov și sotati 5 minute sau până se înmoaie.
Combinați 1/4 cană de lapte, făină și făină de porumb; se amestecă bine și se adaugă la amestecul de porumb în tigaie. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste.
Combinați 1/2 cană de lapte, brânză de vaci și următoarele 4 ingrediente în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Adăugați amestecul de brânză de vaci în amestecul de porumb; se amestecă bine. Se amestecă dovleceii. Înveliți un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch cu spray de gătit și presărați pesmet. Se amestecă amestecul în vas.
Se toarnă restul de 1/4 cană de lapte peste amestec.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 1 oră.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.