Budincă De Dovleac Ușor Coaptă

Budincă De Dovleac Ușor Coaptă
Budinca de dovleac ușor coaptă este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 21 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Budincă Ușoară De Dovleac, Budincă Ușoară De Dovleac, și Budinca De Orez Cu Dovleac La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă untul topit într-un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Bateți dovleacul, 1 cană de zahăr, laptele evaporat, făina, ouăle, extractul de vanilie, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare; se toarnă în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
DovleacDovleac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr și scorțișoară într-un castron mic; se presară peste amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când centrul este setat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista