Budincă de ceai Thailandez cu Caramel de var și caju confiat

Budincă de ceai Thailandez cu Caramel de var și caju confiat
Budinca de ceai Thailandez cu Caramel de var și caju confiate ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Acest desert are 578 calorii, 13g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă de var, amestec de ceai Thailandez, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Budinca de cocos cu ananas si caju confiate, Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos Și Var Cu Mango Și Caju, și Salată de friptură thailandeză cu sos Tahini dulce + picant și caju Chili-Lime de susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți laptele, ouăle și amidonul de porumb împreună într-un bol mediu de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
2
Combinați jumătate și jumătate, zahărul, amestecul de ceai thailandez și sarea într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron, apoi se amestecă încet în amestecul de ouă până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
4
Spălați cratița și apoi readuceți-o în aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SobaSoba
5
Se toarnă amestecul de ceai-ou înapoi în tigaie și se gătește la foc mediu-mic, amestecând constant și răzuind părțile laterale și fundul tigaiei, astfel încât ingredientele să nu se lipească și să se ardă, până când amestecul este vizibil mai gros, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Scoateți tigaia de pe foc și turnați budinca în 6 căni de desert. Se răcește la frigider cel puțin 2 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se servește acoperit cu caramel de var, caju confiat și frișcă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CajuCaju
VarVar
8
* Thai tea mix: acesta este un amestec preambalat de ceai negru și condimente găsite pe piețele thailandeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
CondimenteCondimente
9
Retipărit cu permisiunea de la mâncarea de stradă a lui Susan Feniger de Susan Feniger, 2012 Clarkson Potter
10
Gustul lui Susan Feniger pentru călătorii se reflectă în meniul de pe strada Susan Feniger (Hollywood) și cele trei restaurante Border Grill (Los Angeles, Santa Monica și Las Vegas) și Border Grill Truck and kiosk pe care le deține împreună cu Mary Sue Milliken. Un trailblazer pe food TV cu Food Network ' s prea fierbinte Tamales (1995-99), Feniger a apărut mai recent în sezonul 2 din Top Chef Masters. Mâncarea de stradă a lui Susan Feniger, scrisă împreună cu Kajsa Alger și Liz Lachman, este a șasea carte a ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fierbinte TamalesFierbinte Tamales
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista