Budincă de ceai Thailandez cu Caramel de var și caju confiat

Budinca de ceai Thailandez cu Caramel de var și caju confiate ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Acest desert are 578 calorii, 13g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă de var, amestec de ceai Thailandez, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Budinca de cocos cu ananas si caju confiate, Budincă De Orez Cu Nucă De Cocos Și Var Cu Mango Și Caju, și Salată de friptură thailandeză cu sos Tahini dulce + picant și caju Chili-Lime de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți laptele, ouăle și amidonul de porumb împreună într-un bol mediu de amestecare.
Combinați jumătate și jumătate, zahărul, amestecul de ceai thailandez și sarea într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, 5 până la 6 minute.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron, apoi se amestecă încet în amestecul de ouă până se încorporează bine.
Spălați cratița și apoi readuceți-o în aragaz.
Se toarnă amestecul de ceai-ou înapoi în tigaie și se gătește la foc mediu-mic, amestecând constant și răzuind părțile laterale și fundul tigaiei, astfel încât ingredientele să nu se lipească și să se ardă, până când amestecul este vizibil mai gros, 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și turnați budinca în 6 căni de desert. Se răcește la frigider cel puțin 2 ore înainte de servire.
Se servește acoperit cu caramel de var, caju confiat și frișcă de var.
* Thai tea mix: acesta este un amestec preambalat de ceai negru și condimente găsite pe piețele thailandeze.
Retipărit cu permisiunea de la mâncarea de stradă a lui Susan Feniger de Susan Feniger, 2012 Clarkson Potter
Gustul lui Susan Feniger pentru călătorii se reflectă în meniul de pe strada Susan Feniger (Hollywood) și cele trei restaurante Border Grill (Los Angeles, Santa Monica și Las Vegas) și Border Grill Truck and kiosk pe care le deține împreună cu Mary Sue Milliken. Un trailblazer pe food TV cu Food Network ' s prea fierbinte Tamales (1995-99), Feniger a apărut mai recent în sezonul 2 din Top Chef Masters. Mâncarea de stradă a lui Susan Feniger, scrisă împreună cu Kajsa Alger și Liz Lachman, este a șasea carte a ei.