Budincă De Casă

Budincă De Casă
Budinca de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Budincă De Banane De Casă, Budincă De Banane De Casă, și Budincă de casă într-un nor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele amestecului de budincă; depozitați într-un recipient etanș. Pentru budincă, combinați 1-1 / 4 căni de amestec și lapte într-un 2-qt. cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3/4 Uncie) De Mix Instant Pentru Budincă De Fistic1 Pachet (3/4 Uncie) De Mix Instant Pentru Budincă De Fistic
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică în ou; reveniți la tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc; se adaugă unt și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se amestecă bine.
5
Se toarnă în vase; acoperiți și răciți 2-3 ore.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista