Budincă De Caise Cu Coc Încrucișat Fierbinte

Budincă De Caise Cu Coc Încrucișat Fierbinte
Hot Cross Bun Budinca de caise ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt Yeo valley, lapte integral Yeo valley și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Hot cruce bun & unt budinca, Hot cross bun pâine și unt budinca, și Clătite calde cu chifle încrucișate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul 180C, marca de gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Feliați chiflele vertical în felii groase și ungeți o parte a fiecărei felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Ungeți un vas rezistent la cuptor cu puțin unt și aranjați feliile de pâine pe bază, suprapunându-se ușor. Împrăștiați peste caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Așezați ouăle, laptele, iaurtul și zahărul într-un castron și bateți pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă amestecul peste pâine și caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
6
Așezați vasul într-o formă mare de prăjire. Umpleți cositorul pe jumătate cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Coaceți timp de 30-40 de minute până când crema este doar setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Se servește cu iaurt grecesc Yeo Valley sau Yeo Valley Creme fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Iaurt GrecescIaurt Grecesc

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista