Budincă Cu Zahăr Brun

Budincă Cu Zahăr Brun
Budinca de zahăr brun este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, vanilie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Budincă Cu Zahăr Brun, Budincă de pâine cu zahăr brun cu CR cca anglaise, și Budincă de Butterscotch cu bezea de zahăr Bourbon-brun.

Instrucțiuni

1
Se amestecă jumătate și jumătate, zahărul brun și amidonul de porumb într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri și se încălzește la foc moderat, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat și amestecul este încălzit (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Bateți gălbenușurile și sarea într-un castron mediu până se omogenizează, apoi adăugați amestecul fierbinte jumătate și jumătate într-un flux lent, amestecând. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc moderat, șoptind, până când amestecul ajunge doar la fierbere, apoi fierbeți, șoptind, 1 minut (amestecul se va îngroșa). Se toarnă imediat printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron curat și se amestecă untul și vanilia până se încorporează untul. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și răciți, amestecând frecvent, până când budinca este rece, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți smântâna grea cu smântâna într-un castron cu un tel până când amestecul ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Împărțiți budinca în 6 boluri mici, apoi acoperiți fiecare porție cu o bucată generoasă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista