Budincă Cu Zahăr Brun

Budincă Cu Zahăr Brun
Budinca de zahăr brun este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, vanilie, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Budincă Cu Zahăr Brun, Budincă de pâine cu zahăr brun cu CR cca anglaise, și Budincă de Butterscotch cu bezea de zahăr Bourbon-brun.

Instrucțiuni

1
Se amestecă jumătate și jumătate, zahărul brun și amidonul de porumb într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri și se încălzește la foc moderat, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat și amestecul este încălzit (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți gălbenușurile și sarea într-un castron mediu până se omogenizează, apoi adăugați amestecul fierbinte jumătate și jumătate într-un flux lent, amestecând. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc moderat, șoptind, până când amestecul ajunge doar la fierbere, apoi fierbeți, șoptind, 1 minut (amestecul se va îngroșa). Se toarnă imediat printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron curat și se amestecă untul și vanilia până se încorporează untul. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și răciți, amestecând frecvent, până când budinca este rece, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți smântâna grea cu smântâna într-un castron cu un tel până când amestecul ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Împărțiți budinca în 6 boluri mici, apoi acoperiți fiecare porție cu o bucată generoasă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista