Budinci individuale de vară
Budinci individuale de vară este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fructe de pădure, zahăr tos, crinculme de cassis și pâine. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budinci individuale de vară, Budinci Individuale De Vară, și Budinci Individuale De Banane.
Instrucțiuni
Îndepărtați fructele de pădure din tulpini și căpșuni. Aruncați orice este squashy sau prea copt. Aruncați ușor fructele de pădure într-o cratiță antiaderentă cu zahăr și Cassis sau apă.
Încălziți tigaia până începe să sfârâie. Gatiti la foc mediu timp de 2-3 minute sau pana cand fructele incep sa sangereze si sa se inmoaie.
Se amestecă ușor, apoi se răcește la temperatura camerei. Strecurați fructele printr-o sită de plastic într-un castron nemetalic timp de aproximativ 10 minute sau până când sucurile nu mai picură.
Pregătiți 8 căni de cappuccino sau ceai (aproximativ 200 ml). Folosind 2 tăietori (aproximativ 10cm și 6cm, dar verificați vârfurile și fundul cănilor), tăiați 8 runde de pâine de fiecare dimensiune.
Tăiați crustele încă 8 felii și feliați-le în jumătate. Aceste benzi ar trebui să aibă aproximativ aceeași adâncime ca și cupele.
Scufundați rondele mici de pâine în sucurile rezervate și apăsați în cupe. Înmuiați feliile drepte în suc și apăsați în jurul părților laterale. Lingurați fructele, apăsând în jos cu spatele unei linguri pentru a fi ferm. Înmuiați ultima rundă de pâine în suc; apăsați în jos deasupra. Se răcește peste noapte.
Când sunteți gata de servit, slăbiți blaturile de pâine cu vârful unui cuțit de masă. Țineți o farfurie de desert peste budincă, apoi întoarceți-o cu susul în jos, agitând bine. Budincile ar trebui să alunece ușor; dacă nu, slăbiți ușor părțile laterale cu cuțitul.
Se toarnă orice suc rămas peste vârfurile budincilor. Decorați cu fructele rămase; serviți cu cremă de turnare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "