Budinci de vară
Budincile de vară durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine dintr-o pâine, afine punnet, mure punnet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Rețete similare includ Budinci Individuale De Vară, Budinci individuale de vară, și Budinci individuale de vară.
Instrucțiuni
Tăiați căpșunile în jumătate, apoi puneți-le într-o cratiță cu alte fructe, zahăr și 3 linguri de apă. Folosiți o cratiță mare, astfel încât fructele să fie într-un strat superficial.
Se încălzește la foc mic timp de 2-3 minute până când sucul curge din fructe.
Folosind tăietori de biscuiți, scoateți patru cercuri de 5,5 cm din pâine, apoi folosiți un tăietor de 7 cm pentru alte 4 cercuri.
Puneți cercurile mai mici în baza a patru bazine de budincă de 175 ml.
Lingurați fructele, apoi acoperiți cu cercurile mai mari. Apăsați în jos, apoi lingurați doar suficient suc pentru a colora pâinea în roșu. Acoperiți cu folie alimentară și puneți deasupra o greutate (cum ar fi un borcan cu gem). Se da la frigider cel putin 4 ore, sau peste noapte. Rezervați sucul rămas.
Pentru a servi budincile, descoperiți și rulați un cuțit în jurul marginii. Puneți o farfurie de servire peste fiecare, apoi inversați pentru a elibera. Puneți sucul rezervat peste budinci și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.