Budincile de vară durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine dintr-o pâine, afine punnet, mure punnet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Rețete similare includ Budinci Individuale De Vară, Budinci individuale de vară, și Budinci individuale de vară.
Instrucțiuni
1
Tăiați căpșunile în jumătate, apoi puneți-le într-o cratiță cu alte fructe, zahăr și 3 linguri de apă. Folosiți o cratiță mare, astfel încât fructele să fie într-un strat superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește la foc mic timp de 2-3 minute până când sucul curge din fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Se ia de pe foc.
4
Folosind tăietori de biscuiți, scoateți patru cercuri de 5,5 cm din pâine, apoi folosiți un tăietor de 7 cm pentru alte 4 cercuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
5
Puneți cercurile mai mici în baza a patru bazine de budincă de 175 ml.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Lingurați fructele, apoi acoperiți cu cercurile mai mari. Apăsați în jos, apoi lingurați doar suficient suc pentru a colora pâinea în roșu. Acoperiți cu folie alimentară și puneți deasupra o greutate (cum ar fi un borcan cu gem). Se da la frigider cel putin 4 ore, sau peste noapte. Rezervați sucul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Gem
7
Pentru a servi budincile, descoperiți și rulați un cuțit în jurul marginii. Puneți o farfurie de servire peste fiecare, apoi inversați pentru a elibera. Puneți sucul rezervat peste budinci și serviți.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.