Budinci de pâine cu sparanghel, șuncă și Fontina
Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 243 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Budinci de sparanghel și parmezan, Bruschetta cu Fontinan și sparanghel, și Tarta Cu Sparanghel Fontinan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați un vârf de 3 inci din fiecare suliță de sparanghel, rezervând tulpinile pentru o altă utilizare.
Tăiați vârfurile de sparanghel în bucăți de 1/2 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; se sotează 5 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Adăugați sparanghel; acoperiți și gătiți 4 minute, amestecând o dată.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Înveliți cupe de cremă de 6 (10 uncii) sau ramekins cu spray de gătit; așezați într-o tigaie mare.
Așezați cuburi de pâine uniform în cupe de cremă. Completați uniform cu amestec de sparanghel, șuncă și brânză.
Combinați laptele și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Se toarnă uniform în cupe de cremă; lăsați să stea 20 de minute.
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.