Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. O porție conține 243 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Budinci de sparanghel și parmezan, Bruschetta cu Fontinan și sparanghel, și Tarta Cu Sparanghel Fontinan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați un vârf de 3 inci din fiecare suliță de sparanghel, rezervând tulpinile pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
3
Tăiați vârfurile de sparanghel în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
4
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa; se sotează 5 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați sparanghel; acoperiți și gătiți 4 minute, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Înveliți cupe de cremă de 6 (10 uncii) sau ramekins cu spray de gătit; așezați într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Așezați cuburi de pâine uniform în cupe de cremă. Completați uniform cu amestec de sparanghel, șuncă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Sparanghel
Cremă
Brânză
șuncă
10
Combinați laptele și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Se toarnă uniform în cupe de cremă; lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
12
Adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.