Budinci de dovleac aburit cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile

Budinci de dovleac aburit cu sos dur de rom Tennessee și semințe de dovleac fragile
Reteta budinci de dovleac aburit cu Tennessee Rum sos tare și semințe de dovleac fragile ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 3 ore și 5 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 814 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Semințe De Dovleac Fragile, Semințe De Dovleac Fragile, și Scorțișoară Semințe De Dovleac Fragile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti budincile, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Periați interiorul a șase cupe de cremă rezistente la căldură de 6 uncii sau ramekins cu untul topit. Răsturnați cupele de cremă pe o foaie de copt și dați-le la frigider până se fixează untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
În vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul pentru palete (sau într-un castron mare cu un mixer portabil), bateți cele 8 linguri de unt și zahărul din trestie la viteză mare până când amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați ouăle pe rând, urmate de gălbenuș și vanilie, bătând bine și răzuind partea laterală a bolului cu o spatulă de cauciuc după fiecare adăugare. Bateți piureul de dovleac și răzuiți vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați amestecul de făină în treimi, alternând cu laptele de unt, bătând de fiecare dată numai până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Folosiți o lingură de înghețată sau o lingură mare pentru a împărți cu grijă aluatul între cupele de cremă, având grijă să păstrați jantele curate. Atingeți ușor fiecare ceașcă pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
8
Într-un vas de copt cu capac sau cuptor olandez suficient de mare pentru a ține cupele cu cremă cu cel puțin 1/2 inch de spațiu între ele, așezați un prosop de bucătărie pliat (pentru a ține cupele stabile). Aranjați cupele de cremă în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
9
Turnați suficientă apă de la robinet foarte fierbinte în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale cupelor. Acoperiți bine vasul de copt cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul unei budinci iese curată și partea superioară izvorăște înapoi când este apăsată ușor, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
11
Scoateți capacul și lăsați budincile să se răcească în baia de apă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Între timp, pregătiți sosul tare. Într-un castron mediu, bateți untul cu un mixer electric setat la viteză mare până când este pufos. Reduceți viteza la minim și adăugați zahărul cofetarilor. Când zahărul este încorporat, creșteți viteza la mare și bateți până când amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Îndoiți nucșoara și romul cu o spatulă de cauciuc; ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană. Se folosește în decurs de 1 oră sau se transferă într-un bol, se acoperă și se dă la frigider până la 1 săptămână. Lăsați sosul să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Budincile pot fi servite calde sau la temperatura camerei. Dacă serviți direct în cupele de cremă, serviți imediat sau lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Dacă se desface, pentru a servi budincile calde imediat ce ies din apă, rulați un cuțit subțire în jurul interiorului fiecărui ramekin pentru a slăbi budincile, apoi răsturnați într-o farfurie de servire. Pentru a servi la temperatura camerei, așezați ramekinele pe un suport de sârmă până când budincile se răcesc înainte de a le inversa pe farfurii de servire. Topiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de sos tare și un fragment mare de fragil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
15
Ungeți generos o foaie de copt cu margini sau tapetați-o cu un covor de copt din silicon. Într-o tigaie mare, gătiți semințele de dovleac la foc mediu, amestecând des, până când sunt ușor prăjite, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
16
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
17
Într-o cratiță mare, grea, adâncă, combinați zahărul din trestie, siropul de porumb, 1/4 cană de apă și 2 linguri de unt. Gătiti la foc mediu, amestecând cu o lingură de lemn cu mâner lung până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mediu și aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
18
Lăsați amestecul să fiarbă fără a agita până când devine chihlimbar profund, 8 până la 12 minute.
19
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați cu grijă bicarbonatul de sodiu, vanilia și sarea. Amestecul se va balona puternic și se va extinde în tigaie. Amestecați imediat semințele de dovleac și turnați pe foaia de copt pregătită. Folosiți o spatulă rezistentă la căldură pentru a răspândi ușor, dar rapid fragilul într-un strat subțire și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
20
Lăsați fragilul să se răcească la temperatura camerei. Rulați o spatulă offset sub fragil pentru a ajuta la slăbirea acesteia sau răsuciți ușor tigaia. Spargeți fragilul în cioburi. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1Oreos dublu umplutmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)85pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO3/4 cană zahăr cofetari3/4 cană zahăr cofetari32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysirop de porumb ușorsirop de porumb ușor1lingura. otet de vin rosuprăjituri cu ghimbir, împărțiteprăjituri cu ghimbir, împărțite2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)213pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/2 căni făină universală1/2 căni făină universală1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0Bucăți de caramele Heath Barcoriandru măcinatcoriandru măcinat1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare198pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceașcă de zahăr din trestie naturalăceașcă de zahăr din trestie naturală248pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/4 căni zahăr natural din trestie1/4 căni zahăr natural din trestie1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă1pinchVârf de nucșoară proaspăt rasăVârf de nucșoară proaspăt rasă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpiure de dovleacpiure de dovleac142pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsemințe de dovleac decojitesemințe de dovleac decojite2Bucăți de caramele Heath BarRomul fin al lui PrichardRomul fin al lui Prichard22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, topit, plus 8 linguri (1 băț) unt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, topit, plus 8 linguri (1 băț) unt nesărat, la temperatura camerei22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, plus mai mult pentru foaia de coptunt nesărat, plus mai mult pentru foaia de copt42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley(1/2 băț) unt nesărat, la temperatura camerei(1/2 băț) unt nesărat, la temperatura camerei11 lingură de oregano uscatnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce2Bucăți de caramele Heath Barnestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulcenestle® toll house® bucăți de ciocolată semidulce

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Gunderloch Estate Riesling Dry. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista