Budinci De Bezea Portocalii

Budinci De Bezea Portocalii
Budinci de bezea portocalie este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de portocală, zahăr, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Tort de sifon portocaliu cu umplutură portocalie și bezea, și Plăcintă Cu Bezea Portocalie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-o cratiță medie la foc mic topiți 2 linguri de unt nesărat, apoi amestecați în coaja de 1 portocală, 2 căni suc proaspăt de portocale, 1/3 cană zahăr, 1/4 cană amidon de porumb, 1/4 linguriță sare și 3 gălbenușuri mari de ou. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti, batand constant, pana se ingroasa, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Unt NesăratUnt Nesărat
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AmidonAmidon
ZahărZahăr
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se toarnă în 4 rame sau cupe de cremă. Într-un castron, bateți 3 albușuri de ou și 1/2 cană de zahăr până când zahărul se dizolvă și se formează vârfuri rigide, lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
3
Întindeți bezea peste budinci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți până când bezea se rumeneste, aproximativ 10 minute. Puneți budincile într-o tigaie cu apă cu gheață să se răcească, apoi dați-le la frigider 1 oră sau până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista