Budinci calde de orez cu iasomie cu fructul pasiunii

Budinci calde de orez cu iasomie cu fructul pasiunii
Budincile calde de orez cu iasomie cu fructul pasiunii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 442 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, orez de iasomie, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Budinci calde de orez cu iasomie cu fructul pasiunii, Budinci de ceașcă de ceai din fructul pasiunii, și Somon cu vinaigretă caldă de fructe de pasiune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați stafidele și romul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți budinca.
3
Combinați laptele fără grăsimi și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Se aduce la foc mic; se ia de pe foc. Se lasă să se absoarbă neacoperit 1 oră. Tulpina bulion de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
Nucă De CocosNucă De Cocos
BulionBulion
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Clătiți orezul într-un castron mediu cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scurgere. Repetați încă 2 ori. Gatiti 1 cana bulion de nuca de cocos si orez in cratita medie grea la foc mediu-mare pana cand aproape tot lichidul este absorbit, amestecand continuu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
BulionBulion
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați bulionul de nucă de cocos rămas; gatiti la foc mic pana cand orezul este fraged, amestecand frecvent, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
BulionBulion
OrezOrez
7
Se ia de pe foc. Se amestecă 6 linguri de zahăr (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
8
Se transferă într-un castron mare; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Bateți smântâna într-un castron mediu până când crema ține vârfurile. Îndoiți jumătate de frișcă în orez răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Scurgeți stafidele. Se amestecă stafidele și coaja de tei în orez. Îndoiți frisca rămasă. Împărțiți amestecul între opt ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Coaja De TeiCoaja De Tei
CremăCremă
StafideStafide
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
12
Presărați 1/2 lingură de zahăr peste fiecare budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
13
Așezați budincile pe foaia de copt cu margini. Se fierbe până se caramelizează zahărul, urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea, aproximativ 3 minute. Puneți fructele pasiunii peste budinci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista