Budinca omului sărac este o vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 454 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 26%. Încercați Friptura omului sărac, Cina omului sărac, și Homarul săracului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți făina și praful de copt împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți zahărul alb, uleiul și oul împreună într-un bol până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină alternativ cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 9 inci. Se dizolvă zahărul brun în apa fierbinte, apoi se toarnă se amestecă untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Stropiți siropul peste budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când budinca se întărește și devine maro auriu deasupra, aproximativ 40 de minute.