Budinca Dulce-Amărui Pops

Budinca Dulce-Amărui Pops
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Pop-urile de budincă dulce-amărui ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de extract de vanillan, amidon de porumb, cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de ciocolată dulce-amăruie, Budincă De Ciocolată Dulce-Amăruie, și Budincă De Ciocolată Dulce-Amăruie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați nectarul de agave, pudra de cacao, smântâna grea și sarea până când amestecul ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron separat, amestecați cafeaua și amidonul de porumb. În timp ce bateți constant (mai ales dacă cafeaua este încă caldă), adăugați gălbenușurile pe rând și apoi adăugați extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întoarceți tigaia care conține amestecul de cacao în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă amestecul de ouă în amestecul de cacao, amestecând constant la foc mediu. Clip pe un termometru bomboane și măturică măturică măturică. După toate probabilitățile, temperatura a depășit deja 160 de grade F, deci sunteți în siguranță, din punct de vedere al bacteriilor. Acum continuați să bateți timp de aproximativ 5 minute, până când budinca se îngroașă și temperatura ajunge la 200 F până la 210 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă budinca în șapte forme de gheață și se congelează peste noapte pentru o delicioasă, ciocolată de vară.
Echipamente pe care le vei folosi
Forme De GheațăForme De Gheață
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista