Budinca Dulce-Amărui Pops
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Pop-urile de budincă dulce-amărui ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de extract de vanillan, amidon de porumb, cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de ciocolată dulce-amăruie, Budincă De Ciocolată Dulce-Amăruie, și Budincă De Ciocolată Dulce-Amăruie.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați nectarul de agave, pudra de cacao, smântâna grea și sarea până când amestecul ajunge la foc mic.
Într-un castron separat, amestecați cafeaua și amidonul de porumb. În timp ce bateți constant (mai ales dacă cafeaua este încă caldă), adăugați gălbenușurile pe rând și apoi adăugați extractul de vanilie.
Întoarceți tigaia care conține amestecul de cacao în aragaz.
Se toarnă amestecul de ouă în amestecul de cacao, amestecând constant la foc mediu. Clip pe un termometru bomboane și măturică măturică măturică. După toate probabilitățile, temperatura a depășit deja 160 de grade F, deci sunteți în siguranță, din punct de vedere al bacteriilor. Acum continuați să bateți timp de aproximativ 5 minute, până când budinca se îngroașă și temperatura ajunge la 200 F până la 210 F.
Se toarnă budinca în șapte forme de gheață și se congelează peste noapte pentru o delicioasă, ciocolată de vară.