Budinca Dulce-Amărui Pops

Budinca Dulce-Amărui Pops
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Pop-urile de budincă dulce-amărui ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de extract de vanillan, amidon de porumb, cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă de ciocolată dulce-amăruie, Budincă De Ciocolată Dulce-Amăruie, și Budincă De Ciocolată Dulce-Amăruie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați nectarul de agave, pudra de cacao, smântâna grea și sarea până când amestecul ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron separat, amestecați cafeaua și amidonul de porumb. În timp ce bateți constant (mai ales dacă cafeaua este încă caldă), adăugați gălbenușurile pe rând și apoi adăugați extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Întoarceți tigaia care conține amestecul de cacao în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă amestecul de ouă în amestecul de cacao, amestecând constant la foc mediu. Clip pe un termometru bomboane și măturică măturică măturică. După toate probabilitățile, temperatura a depășit deja 160 de grade F, deci sunteți în siguranță, din punct de vedere al bacteriilor. Acum continuați să bateți timp de aproximativ 5 minute, până când budinca se îngroașă și temperatura ajunge la 200 F până la 210 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Hârtie De OrezHârtie De Orez
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se toarnă budinca în șapte forme de gheață și se congelează peste noapte pentru o delicioasă, ciocolată de vară.
Echipamente pe care le vei folosi
Forme De GheațăForme De Gheață
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista