Budinca de vară a Angelei

Budinca de vară a Angelei
Budinca de vară a Angelei este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest desert are 260 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați double cream, Golden caster sugar, crincormme de mcincrore și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 91 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Budinca De Vară, Budinca De Vară, și Budinca De Vară.

Instrucțiuni

1
În primul rând, pregătiți toate fructele. Desfaceți căpșunile și tăiați-le în jumătăți sau sferturi, în funcție de cât de mari sunt. Îndepărtați coacăzele negre și coacăzele roșii de pe tulpinile lor dintr-o singură lovitură, trecând o furculiță pe lungimea fiecărei tulpini, păstrați ambele coacăze separate de celelalte fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze NegreCoacăze Negre
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
CoacăzeCoacăze
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
2
Puneți zahărul într-o cratiță largă, nu prea adâncă. Măsurați în 3 linguri de apă și cassis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme De CassisCreme De Cassis
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Puneți tigaia la foc mic și gătiți, amestecând des, până când nu mai puteți auzi scârțâitul boabelor de zahăr pe fundul tigaiei. Când zahărul este dizolvat, ridicați focul la mediu-mare și lăsați amestecul să bule timp de aproximativ 8 minute. Va merge destul de siropos și doriți să-l prindeți chiar înainte de a începe să-și schimbe culoarea sau să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Acum răsturnați coacăzele negre și coacăzele roșii în siropul fierbinte, se va simți destul de lipicios la început, apoi aduceți totul înapoi la foc mic și lăsați-l să baloneze din nou timp de cel mult un minut, doar pentru a izbucni ușor și a înmuia coacăzele fără a-și pierde forma. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați până abia se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze NegreCoacăze Negre
CoacăzeCoacăze
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se amestecă ușor căpșunile și zmeura o lingură mare de metal este cea mai bună, astfel încât să nu se despartă și să lase amestecul Fructat să stea aproximativ o jumătate de oră, astfel încât sucurile să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
6
Tăiați 4-5 felii din pâine, de aproximativ 5 mm grosime, și tăiați crustele.
7
Tăiați un mic pătrat (aproximativ 4 cm) dintr-o felie și puneți-l în fundul unui lighean de budincă de 1,2 litri. Folosind o lingură mare cu fante, puneți un strat de fructe (aproximativ 3 linguri) peste pâine. Apoi așezați o felie de pâine în centru peste tăierea fructelor pentru a se potrivi și umpleți orice goluri cu garnituri de pâine, astfel încât fructele să fie acoperite. Continuați să stratificați cu mai multe fructe, mai multă pâine, apoi un strat final de fructe, astfel încât să ajungă la o lățime de păr de partea superioară a bazinului. Lingură peste câteva linguri de suc nu prea mult sau se va scurge atunci când este ponderat. (Ar trebui să mai aveți aproximativ 4 linguri de fructe și suc pentru a face un sos.) Acoperiți fructele cu un strat final de pâine, apăsați în jos pentru a compacta totul, apoi acoperiți cu folie alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Așezați o farfurie deasupra și greutatea în jos cu cutii grele sau greutăți. Așezați bazinul pe o farfurie în cazul în care se varsă sucuri, apoi lăsați-l la frigider peste noapte sau timp de cel puțin cinci ore. Apăsați restul de fructe și suc printr-o sită metalică pentru a face un sos, păstrați-l răcit. (Puteți congela budinca și sosul în această etapă timp de până la o lună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Pentru a ieși, mergeți în jurul marginii budincii cu un cuțit cu lamă rotundă pentru a o elibera, apoi inversați-o pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Tăiați felii cu un cuțit zimțat și serviți cu un strop de sos de fructe și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista