Budinca De Tapioca De Modă Veche
Budinca de Tapioca de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 4. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 209 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ouă, tapioca perlată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Budinca De Tapioca, Budinca De Tapioca, și Budinca Raw "Tapioca" .
Instrucțiuni
Combinați 3/4 cană de apă și tapioca într-o cratiță medie; lăsați să stea 30 de minute.
Adăugați lapte și sare în amestecul de tapioca; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când amestecul se îngroașă, amestecând frecvent.
Combinați zahărul și ouăle, amestecând bine cu un bici. Amestecați treptat aproximativ 1/2 cană amestec fierbinte de tapioca în amestec de ouă. Întoarceți amestecul de tapioca în tigaie. Gatiti 4 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Puneți budinca într-un castron.
Așezați vasul într-un castron mare umplut cu gheață; lăsați să stea 15 minute sau până când budinca este rece, amestecând ocazional. Acoperiți suprafața budincii cu folie de plastic. Chill.
Garnisiți cu nucșoară rasă, dacă doriți.