Budinca De Smochine-Nuc
Budinca de smochine-nuc ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1240 calorii, 38g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,5 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți nucșoară măcinată, cuișoare măcinate, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca de smochine și nuci, Crostini De Smochine Coapte, și Newtoni De Smochine De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați smochinele într-un vas termorezistent cu apă clocotită pentru a acoperi; lăsați să stea 20 de minute sau până la îngrășare.
Scurgeți smochinele și feliați.
Așezați pâinea și nucile într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci; coaceți la 500 timp de 3 până la 4 minute sau până la prăjit.
Scoateți din cuptor și puneți-l deoparte. Reduceți căldura la 35
Încălziți laptele, smântâna și 3/4 cană de zahăr într-o cratiță medie la foc mediu. (Nu fierbeți.)
Bateți împreună ouăle și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; amestecați încet amestecul de lapte.
Strat jumătate de pâine și nuci uniform într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci sau pieplate de 10 inci, felii ușor suprapuse; strat jumătate de smochine uniform peste pâine.
Se toarnă jumătate din amestecul de lapte uniform peste smochine. Repetați procedura cu restul de pâine, smochine și amestec de lapte. Apăsați ușor cu o spatulă.
Presărați nucile și restul de 1/4 cană de zahăr uniform deasupra.
Acoperiți ușor cu folie, lăsând colțurile neacoperite până la marginile maronii (dacă utilizați o pieplată, acoperiți ușor cu folie, permițând marginilor să se rumenească).
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este setat.
Îndepărtați folia și coaceți încă 15 minute.
Serviți budinca caldă cu sos de rom, dacă doriți.