Budinca De Rubarbă Daneză
Budinca de rubarbă Daneză ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Acest desert are 227 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită amidon de porumb, rubarbă, zahăr și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Budinca De Rubarbă, Budincă aburită cu rubarbă, și Tort De Budincă De Rubarbă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți rubarba și apa la fiert. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când rubarba este fragedă.
Scurgeți, rezervând lichid; aruncați pulpa. Măsurați 4 căni de lichid; reveniți la tigaie.
Adăugați zahăr; aduceți la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se amestecă în lichid de rubarbă. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor.
Se toarnă în feluri de mâncare individuale. Se da la frigider cel putin 4 ore inainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budinca în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.