Budinca De Risotto De Ciocolata
Nevoie de un desert fără gluten? Budinca de Risotto de ciocolată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 1112 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr, fasole de vanilie, ciocolată bucată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca De Orez Risotto Cu Zahar Brun Si Vanilie, Risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio), și Bucătari îndrăzneți Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele, zahărul și boabele de vanilie la foc mic la foc mic timp de 10 minute pentru a infuza aroma de vanilie.
Scoateți păstăile de fasole și păstrați laptele fierbinte.
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc moderat. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând până când orezul este fierbinte, aproximativ 2 minute. Începeți să adăugați laptele fierbinte 1 cană la un moment dat, amestecând des și adăugând mai mult lapte atunci când adăugarea anterioară a fost absorbită. Reglați căldura pentru a menține un foc mic. Va dura aproximativ 20 de minute pentru ca orezul să devină cremos și al dente. Este posibil să nu aveți nevoie de tot laptele.
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați untul rămas și ciocolata tocată.
Se presară cu alune tocate, se rade ciocolată albă deasupra și se servește.