Budinca De Risotto De Ciocolata

Budinca De Risotto De Ciocolata
Nevoie de un desert fără gluten? Budinca de Risotto de ciocolată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 1112 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți zahăr, fasole de vanilie, ciocolată bucată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca De Orez Risotto Cu Zahar Brun Si Vanilie, Risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio), și Bucătari îndrăzneți Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele, zahărul și boabele de vanilie la foc mic la foc mic timp de 10 minute pentru a infuza aroma de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Scoateți păstăile de fasole și păstrați laptele fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc moderat. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând până când orezul este fierbinte, aproximativ 2 minute. Începeți să adăugați laptele fierbinte 1 cană la un moment dat, amestecând des și adăugând mai mult lapte atunci când adăugarea anterioară a fost absorbită. Reglați căldura pentru a menține un foc mic. Va dura aproximativ 20 de minute pentru ca orezul să devină cremos și al dente. Este posibil să nu aveți nevoie de tot laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați untul rămas și ciocolata tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
5
Se presară cu alune tocate, se rade ciocolată albă deasupra și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista