Budinca De Pâine În Stil Rustic

Budinca De Pâine În Stil Rustic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine în stil rustic. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă De Pâine În Stil Sudic, Budinca De Pâine Cu Sparanghel - Stil Ottolenghi, și Budincă de pâine în stil New Orleans cu sos de whisky pentru # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați zahăr brun într-un aragaz lent care a fost pulverizat cu spray de legume antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați pâine la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Bateți împreună ingredientele rămase, cu excepția frișcării; se toarnă peste pâine. Acoperiți și gătiți la setare ridicată timp de 2 până la 3 ore, până se îngroașă. Nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Lingurați budinca în boluri individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți sosul de zahăr brun de la aragazul lent peste budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Garnisiți cu păpuși de topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista