Budinca de pâine în aragazul lent
Budinca de pâine în aragazul lent este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 294 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert ieftin. Mergeți la magazin și ridicați pâine, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Budincă De Pâine Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Banane Foster Pâine Budinca, și Budincă De Pâine Cu Pecan De Dovleac Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Puneți pâinea și stafidele într-un aragaz lent.
Bateți laptele, ouăle, untul, zahărul, extractul de vanilie și nucșoara împreună într-un castron; se toarnă peste pâine și stafide. Aruncați pentru a acoperi uniform.
Gatiti la foc mic pana cand un cutit introdus langa centru iese curat, aproximativ 3 ore.