Budinca de pâine vegetală savuroasă a lui Marian
Budinca de pâine vegetală savuroasă a lui Marian necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 298 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de pâine ciabatta, muștar dijon, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Pâine Savuroasă, Caserola De Budincă De Pâine Savuroasă, și Budincă De Pâine Cu Dovleac Savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți și aruncați coastele din ciorba Elvețiană. Clătiți cu apă rece; se scurge și se toacă grosier.
Bateți împreună ouăle și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; amestecați pâinea și jumătate de brânză.
Sot ciuperci și următoarele 3 ingrediente în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 8 minute. Se amestecă chard elvețian și se sotează 2 minute. Îndoiți amestecul de legume în amestecul de ouă.
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat.
Okra-caserola de roșii: omiteți ciupercile și brânza elvețiană. Înlocuiți brânza Monterey Jack mărunțită pentru parmezan, 1 1/2 linguriță. Condimente Cajun pentru sare și ardei gras verde pentru ardei gras roșu. Reduceți piperul la 1/2 linguriță. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 2, adăugând 2 linguri. pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate și 2 roșii medii, tocate, cu pâine. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, sotând 2 căni de okra feliată cu ceapă 8 până la 10 minute în pas