Budinca de pâine de dovleac cu sos de rom
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1542 calorii, 17g de proteine, și 87G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 6.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, procente de frișcă, dovleac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca de pâine de dovleac cu sos de rom, Budinca de pâine de dovleac cu sos de Caramel, și Budinca de pâine de dovleac cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru budinca de pâine: amestecați smântâna, dovleacul, zahărul granulat, zahărul brun, condimentul plăcintei de dovleac, extractul de vanilie, ouăle și fasolea de vanilie până se amestecă bine.
Așezați pâinea franceză într-o tigaie de aluminiu de 1 galon.
Se toarnă amestecul peste pâinea franceză și se lasă să stea 30 de minute.
Coaceți timp de 1 oră sau până când este ferm.
Pentru sosul de rom: amestecați amidonul de porumb cu apa într-o cratiță mică.
Adăugați smântâna, zahărul granulat, untul și romulși gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Serviți sosul cu budinca de pâine.