Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1542 calorii, 17g de proteine, și 87G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru $ 6.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, procente de frișcă, dovleac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budinca de pâine de dovleac cu sos de rom, Budinca de pâine de dovleac cu sos de Caramel, și Budinca de pâine de dovleac cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pentru budinca de pâine: amestecați smântâna, dovleacul, zahărul granulat, zahărul brun, condimentul plăcintei de dovleac, extractul de vanilie, ouăle și fasolea de vanilie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Zahăr Granulat
Extract De Vanilie
Fasole De Vanilie
Zahăr Brun
Dovleac
Pâine
Cremă
Ouă
4
Așezați pâinea franceză într-o tigaie de aluminiu de 1 galon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă amestecul peste pâinea franceză și se lasă să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
6
Coaceți timp de 1 oră sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru sosul de rom: amestecați amidonul de porumb cu apa într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Sos
Apă
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați smântâna, zahărul granulat, untul și romulși gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se îngroașă.