Budinca De Pâine Cu Cremă De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu cremă de ciocolată. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 318 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți nucșoară măcinată, ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Budincă de pâine cu ciocolată cu sos de cremă, Budinca De Pâine Cu Cremă, și Budincă de pâine Pecan cu sos de cremă de rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un cazan dublu, încălziți împreună laptele și ciocolata până când ciocolata este topită.
Într-o pungă de copt de 10x16 inch, combinați 1/4 cană de zahăr, scorțișoară și nucșoară.
Se amestecă pâinea și nucile.
Bateți împreună ouăle, zahărul și vanilia; amestecați împreună cu amestecul de ciocolată.
Puneți punga în tigaie de pâine de 1 litru; turnați amestecul de ciocolată peste pâine. Închide geanta cu twist cravată; face 6 jumătate inch fante pe partea de sus.
Se toarnă apă în tigaie, astfel încât apa vine părți ale sacului, nu debordant.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când cuțitul introdus iese curat. Pentru a servi, scoateți din tigaie, tăiați punga de sus și puneți-o pe farfurie.