Budinca De Pâine Condimentată
Dacă $1.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Budinca de pâine condimentată ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 351 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, boabe de piper, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budincă de pâine cu sos de rom condimentat, Budincă de pâine cu pere și ciocolată condimentată, și Budincă De Pâine Cu Caramel-Mere Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați scorțișoara, nucșoara, coaja de portocală uscată, cuișoarele, boabele de piper și ghimbirul în 3 căni de jumătate și jumătate într-un recipient cu microunde și cuptor cu microunde la mare timp de 3 minute. Verificați temperatura amestecului și cuptorul cu microunde în trepte de 30 de secunde până când ajunge la 180 de grade F. Acoperiți și abrupți 15 minute.
Așezați ouăle și gălbenușurile într-un blender cu o carafă de 8 căni. Amestecați la cea mai mică viteză timp de 30 de secunde. Ridicați viteza la un sfert de putere și adăugați încet zaharurile și amestecați până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Adăugați restul de 2 căni jumătate și jumătate. Cu mașina încă în funcțiune, turnați jumătate și jumătate condimentată printr-o strecurătoare mică și adăugați romul. A se utiliza imediat sau a se păstra acoperit la frigider timp de până la 72 de ore.
Preîncălziți cuptorul la setarea cea mai joasă (sau caldă).
Tăiați un disc rotund de 7 inci de pe partea superioară a bulei folosind un cuțit lung de pâine sau o felie zimțată. Rupeți discul în bucăți și împrăștiați într-o tigaie mare de prăjire.
Tăiați tot drumul în jurul interiorului bulei chiar în interiorul peretelui exterior.
Tăiați în jos și peste interiorul pâinii, mai întâi într-o direcție, apoi la 90 de grade față de ea pentru a crea o grilă, așa cum ați cubifica carnea de mango pentru a o îndepărta de pe piele.
Scoateți dopurile de pâine și rupeți în bucăți de dimensiunea unui ou.
Se adaugă în tigaia de prăjire și se coace până când pâinea este uscată, 1/2 până la 2 ore.
Presărați fructele peste pâine, turnați crema și apăsați pâinea pentru a scufunda toate bucățile. Acoperiți și înmuiați timp de 2 ore la temperatura camerei sau până la 8 ore la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Turnați untul topit într-o sticlă de pulverizare și spritz interiorul cojii de pâine. Asigurați-vă că acoperiți fundul cu un strat subțire pentru a preveni înmuierea cremelor.
Așezați coaja de pâine într-o tigaie din fontă de 10 inci și introduceți-o la cuptor pentru a prăji interiorul timp de 30 de minute.
Scoateți coaja de pâine din cuptor și transferați amestecul de pâine înmuiat în coajă.
Coaceți până când suflele de budincă de pâine și atinge o temperatură internă de 165 până la 170 de grade F, 1 1/2 până la 2 ore.
Scoateți și răciți cu 30 de minute înainte de a tăia sau a scoate și a servi.