Budinca De Pâine Brunch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine Brunch. Această rețetă servește 6. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 427 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, afine, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, Pâine Brunch Cu Ouă Amestecate, și Brunch Tidbits Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți tava pătrată, 9x9x2 inci.
Întindeți pâinea uniform în tigaie.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, 1/3 cană zahăr granulat, scorțișoara și sarea, folosind furculița. Se amestecă laptele; se toarnă peste pâine.
Se presară cu zahăr brun. Acoperiți bine și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 163°.
Coaceți descoperit 50 până la 60 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, scurgeți zmeura, rezervând 1/2 cană de suc. Într-o cratiță de 2 litri, amestecați sucul și 1 cană de zahăr granulat.
Se încălzește la fierbere; se fierbe 5 minute. Se amestecă zmeura și merisoarele; reduceți căldura. Se fierbe aproximativ 3 minute, amestecând ocazional, până când merisoarele sunt fragede, dar nu se sparg.
Se servește cu budincă caldă de pâine.