Budinca de pâine a lui Esther Fox

Budinca de pâine a lui Esther Fox
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine a lui Esther Fox. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 337 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salata de varză Esther ' s Dill, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Pieptul bunicului lui Joey Esther pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți un vas de copt de 11 pe 7 inci cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Așezați cuburile de pâine într-un singur strat în vas. Într-un castron mare, combinați laptele, zahărul, ouăle, vanilia, nucșoara sau buzduganul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
OuăOuă
BuzduganBuzdugan
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine și se punctează cu untul rămas. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Coaceți budinca timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista