Budinca De Porumb Dulce
Budinca de porumb dulce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă $1.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 311 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper cayenne, porumb de urechi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Porumb Dulce, Budinca De Porumb Dulce, și Budinca De Porumb Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți vasul cu caserole.
Scoateți porumbul și tăiați toate sâmburii cu un cuțit într-un castron, asigurându-vă că păstrați tot sucul de scurgere din porumb. Rezervă.
Se amestecă împreună laptele, smântâna grea, brânza, ardeiul cayenne și ouăle.
Adăugați porumbul rezervat, brânza, cayenne, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul peste porumbul rezervat.
Se toarnă în caserolă și se coace timp de 35 de minute sau până se fixează.